Musztáng esküvő helyszín

Esküvő helyszín, esküvői rendezvény Budaörsön

Gyakran ismételt kérdések az esküvői helyszínnel kapcsolatban

Minden, amit az esküvő helyszínről tudni érdemes

Süteményt, tortát lehet az esküvő helyszínre bevinni?

Igen, süteményt és tortát is lehet behozni. Az a kérésünk, hogy az esküvőre hozott sütemények legyenek felszeletelve.

Az esküvő helyszínre vitt süteményeket kirakják?

Mire megérkezik a násznép, a sütemények az asztalon lesznek. A vacsora idejére levesszük, közben felfrissítjük, és vacsora után visszakerül a vendégek elé. Lehetőség szerint az esküvő kezdetekor már ne hozzanak süteményeket.

Mennyi parkoló áll a rendelkezésre az esküvő helyszínre érkező vendégeknek?

Aszfaltozott parkolónkban kb. 30 autó fér el, a szomszédos területen további 30 autónak van hely.

Kerek asztal is megoldható az Önök esküvő helyszínén?

Maximum 7db 10 fős kerek asztal fér el a teremben úgy, hogy a tánctérnek is maradjon elegendő hely. Sajnos nekünk nincs kerek asztalunk és hozzá abroszunk, ezért ezeket bérelni kell, melynek költsége a megrendelőt terheli (kb. 5.000 Ft/asztal).

Az esküvői menüt lehet módosítani?

Igen, egyeztetés után az esküvői menü módosítható, kérésre szívesen összeállítunk egyedi menüsort az Önök igényei alapján.

Néhány ételallergiás és vegetáriánus vendég is érkezik az esküvőre.
Az ő étkezésüket is meg tudják oldani?

Természetesen minden vendégről gondoskodunk, de kérjük,  hogy az ilyen igényeket időben jelezzék, mert ezen ételek elkészítéséhez sokszor speciális alapanyagokra van szükség, amelyek az esküvő helyszínen nem állnak mindig rendelkezésre. 

Az esküvő helyszínére az ételeket hozatják vagy helyben készülnek?

Az ételek a saját konyhánkban, mindig friss alapanyagokból készülnek. Ezért van az, hogy a leadott létszámot és a menüt az utolsó héten már nem lehet módosítani. A szükséges alapanyagokat mindig csak az adott esküvőre, a szükséges mennyiségben rendeljük meg.   

Van lehetőség az esküvő helyszínen a szertartás lebonyolítására?

Teraszunk alkalmas esküvői szertartás rendezésére, de a menüajánlatok ennek költségét nem tartalmazzák. Sajnos a budaörsi anyakönyvvezető nem vállal esküvőt külső helyszínen, így csak szertartásvezető segítségével lehet a programot lebonyolítani.

A korlátlan italcsomag valóban korlátlan?

Igen, a korlátlan fogyasztás a felsorolt italokból valóban korlátlan és biztos nem fogy el az esküvő ideje alatt, de nem tartozik bele a polgári szertartás és más, a lakodalmat megelőző esemény az esküvő helyszínén (pl. vendégvárás) és a saját dekoráció elkészítésének időtartama. A korlátlan italfogyasztás a számla lezárásáig tart. Röviditalt üvegben nem adunk ki a pultból.

Segítenek majd az esküvői torta felszeletelésében?

Természetesen igen. Az első szelet vágása az ifjú pár feladata, de utána kollégák átveszik a kést és felszeletelik az esküvői tortát.

Hogy történik az italok felszolgálása az esküvő ideje alatt?

Érkezéskor az ajtóban fogadóitallal várjuk a násznépet (általában pezsgő és alkoholmentes pezsgő). Amíg a vendégek az esküvő helyszínen leülnek, kollégáink kiraknak az asztalokra ásványvizet és szénsavas üdítőt (Cola, Fanta), majd a többi italt (sör, bor, rövidital) tálcáról kínálják mindenkinek. Ezután a pultnál vagy a kollégáktól az asztalnál lehet italt kérni.

Van terembérleti díj az esküvő helyszínen?

Terembérleti díjat csak hajnali 3 után számolunk fel melynek összege 25.000 Ft minden megkezdett órára.

Milyen egyéb költségekkel kell számolni az esküvő kapcsán?

A felsoroltakon kívül semmilyen egyéb költséget nem számolunk fel, de az esetleges extra szolgáltatásoknak lehet költsége.

Lehet vinni saját dekorációt az esküvő helyszínre?

Igen, a mi dekorációnkat is ki lehet egészíteni saját elemekkel vagy az egész dekorációt is hozhatják.

Milyen színekben van esküvői dekoráció?

A megadott árak kék, zöld, bordó vagy aranyszínű esküvő helyszín dekorációt tartalmaznak. Más színben is kérhető dekoráció felár ellenében.

Mikor lehet az esküvő helyszínt dekorálni?

Amennyiben az esküvőt megelőző napon nincs rendezvényünk, már akkor is lehet dekorálni nyitvatartási időben.
Nyitva tartás: hétköznap 09-17 óráig.
A rendezvény napján 10 órától tartunk nyitva.

Az esküvőn megmaradt ételeket el lehet csomagolni?

A tálon érintetlenül maradt húsokat minden esetben külön gyűjtjük, és az éjféli menüvel együtt visszatálaljuk. A megmaradt ételeket el lehet csomagolni, de elviteles dobozt nem tudunk biztosítani, erről Önöknek kell gondoskodniuk. Amennyiben az esküvőn megmaradt levest is szeretnék elvinni, kérjük, előre jelezzék, mert azt nem szoktuk félretenni.

Meddig kell a végleges létszámot megadni?

Az esküvő előtt egy héttel kérjük a végleges létszámot megadni, ezután lemondást már nem tudunk elfogadni. Az esküvőn helyszínen meg nem jelent vendégekre is teljes árat számolunk fel.

Hogyan lehet az időpontot lefoglalni?

Szerződéskötéskor 50.000,- foglalót kérünk, ezzel válik véglegessé a megrendelés. Lemondás esetén a foglalót nem tudjuk visszaadni.

Mennyivel előbb kell az esküvő helyszínt lefoglalni?

Sajnos erre a kérdésre nem tudjuk a választ. A szerződés megírásával és a foglaló megfizetésével tudjuk az időpontot biztosítani. Azt tanácsoljuk, hogy ha megszületik a döntés, érdemes az időpontot minél előbb lefoglalózni.

Szeretnénk még néhány esküvő helyszínt megnézni, addig fent tudják nekünk tartani az időpontot?

Amennyiben személyesen is megnézték már a termet és tetszett, 1-2 hétig tudjuk az időpontot tartani.   

Szálláslehetőség van?

Nálunk nincs szálláslehetőség, de a közelben több panzió is található. Egy öltöző helyiséget az ifjú párnak biztosítunk.

Hajnalban feltett kérdések

Tudnának a csomagolásban segíteni?

Természetesen a kollégák, ha van rá lehetőségük mindenben segítenek az esküvő helyszínen, de a vendégek kiszolgálása elsőbbséget élvez. Néhány doboz elkészítésének biztos nem lesz akadálya, de ha minden távozó vendégnek csomagot szeretnének készíteni, akkor mindenképpen segítséget kérünk hozzá.

Isztok velünk egyet?

A kollégák semmilyen körülmények között nem fogyaszthatnak alkoholt, kérjük, ne is kínálják őket.

Egy sört elvihetek az útra?

Sajnos nem. A korlátlan fogyasztás csak az esküvői helyszín rendezvénytermére és a terasz területére vonatkozik. A korlátlan fogyasztás a számla lezárásával megszűnik.

Kérdéseink

Nekünk is lesz néhány kérdésünk, ha az esküvőhelyszín a mi rendezvénytermünk lesz.

Az esküvővel kapcsolatos kérdésekre a választ kérünk legkésőbb az esküvőt megelőző hét pénteki napján leadni.

Az esküvő zavartalan lebonyolításához és a helyszín berendezéséhez elengedhetetlen, hogy időben fel tudjunk készülni alapanyagokkal, kollégákkal, ezért kérjük a határidő betartását.

Az esküvő teljes létszáma / amibe mindenki bele tartozik /: . . . . . . . . fő.
Ebből: . . . . fő 3 év alatti, . . . . . fő 3 és 12 év közötti, . . . . fő szolgáltató / akik nem ülnek a teremben a vendégek közé /
Kérjük az ültetési rendet mellékelni / ez ráér az esküvő előtti keddig /. Az esküvőhelyszín ideális berendezéséhez a létszám ismeretében segítséget nyújtunk.  

Az esküvő helyszínre érkezés várható időpontja: . . . . . . . / ez az időpont előtt kb fél órával már kész vagyunk a vendégek fogadására, de ha látják, hogy több, mint 20 perccel korábban érkeznek, kérjük, jelezzék időben, hogy minden kész legyen, mire megjönnek./

Az esküvői vacsora tervezett időpontja: . . . . . . . / A konyha úgy időzít, hogy erre az időpontra legyen minden kész, friss és meleg. Maximum 5-10 perccel tudjuk előrébb hozni és több, mint 15 perces csúszás esetén már némi állagromlással kell számolni / pl a panír már nem lesz olyan ropogós / Ha nem feltétlenül muszáj, ezt az időpontot menet közben ne változtassák. Ha valami oknál fogva mégis csúsztatni kell a vacsora időpontját ne aggódjanak, a melegen tartás megoldott, nem kap hideg ételt a vendégsereg.

Az esküvői torta tervezett időpontja: . . ./ kb 20 perc előkészület szükséges hozzá. Ha menet közben előrébb szeretnék hozni kb ennyi időre van szükségünk. Ha csúszik az nem probléma. /

Éjféli vacsora tervezett időpontja: . . . . . . . . . / általában közvetlenül a menyasszonytánc után szoktuk svédasztalra tálalni /
Kérnénk majd egy teljes forgatókönyvet, amin minden az esküvőhelyszínen tervezett esemény szerepel.

Az esküvői dekoráció választott színe: . . . . . . . . . ./ zöld, kék, arany és bordó színek állnak rendelkezésre. Más színekben is megoldható felár ellenében, de mindenképpen előzetes egyeztetés szükséges.

Fogadóital: . . . . . . . . . . . . . . . / ezzel várjuk a vendégeket, az ajtóban befelé jövet kínáljuk. Általában pezsgő és alkoholmentes pezsgő. /

Az esküvőre választott menü: / amennyiben nincs a menüben és az italokban az összeállított menühöz képest változás elég csak a menü számát leírni, amennyiben változás van, azt kérjük részletezni. Változás csak előzetes egyeztetés alapján lehetséges: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Egyéb kérések, események: / kérjük minden kérést, szükséges eszközt / pl vetítővászon / ide leírni akkor is, ha ezt már egyeztettük:
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Tricskó Csaba
+36 30-949-4787
info@musztangvendeglo.hu
Ajánlatkérő űrlapunk