Esküvő helyszín képek, Budaörs

Musztáng Rendezvényterem, esküvői különterem - az ideális esküvő helyszín

Esküvők és nagyobb rendezvények lebonyolításához rendezvénytermünket ajánljuk. Ez a terem az Ön esküvőjének is tökéletes helyszíne lehet, ahol Ön és a násznép felejthetetlen emlékeket szerezhetnek.

Esküvő helyszín sok van...

...miért válassza mégis a Musztáng Rendezvénytermet az esküvői helyszínek közül?

Egy jól sikerült esküvő alapja a jól megválasztott esküvő helyszín, ahol nem csak kényelmesen elfér a násznép, de kellemes, hangulatos környezetben van lehetőség az ünneplésre, és az esküvői vacsora, valamint az azzal járó szórakozás (tánc, játékok, stb.) lebonyolítására is. Ezért ajánljuk esküvői különtermünket, amely akár 150 fő befogadására is alkalmas, független bejárattal, terasszal, valamint saját bárral rendelkezik, így biztosítva a zavartalan szórakozást!

Tekintse meg az alábbi képeket, és győződjön meg róla, hogy rendezvénytermünk az Ön számára is ideális esküvő helyszín lehet.

Esküvői szolgáltatásainkról, esküvői menüajánlatainkról az esküvő helyszín menüpont alatt tájékozódhat. Külön szeretnénk figyelmébe ajánlani kedvező italcsomag ajánlatainkat, melyekről szintén az esküvő menüpont alatt tájékozódhat.