Rólunk mondták

esküvői dekorációEsküvői Vendégkönyvünkből

Szilvi és Csaba esküvői fotó

Köszönjük a hangulatos környezetet, a kedves fogadtatást, a rugalmasságot. Életünk legszebb napján jól éreztük magunkat veletek!
Még egyszer köszönünk mindent nektek.

Szilvi és Csabi

Aranka és Imre első tánca a Musztáng esküvő étteremben

Nagyon jó volt minden. Az étel az ital a kiszolgálás egyszóval minden.

Aranka és Imre

Aranka és Imre a Musztáng Rendezvényteremben

Nagyon jól éreztük magunkat. Finomak voltak az ételek, remek és udvarias volt a kiszolgálás. A kedves pincéreknek és étterem tulajdonosnak köszönhetően minden nagyon jó volt.
Örülünk, hogy itt tarthattuk az esküvőnket.

Kati és Peti

Kati és Peti nagy napja a budaörsi Musztáng étteremben

Életünk legszebb napját töltöttük itt, és nagyon jól éreztük magunkat! Kedves emberek, kedves fogadtatás, kitűnő ízek, egyszóval minden nagyon jó volt! Örülünk, hogy itt ünnepelhettük meg ill. tarthattuk az esküvőnket!
Köszönjük szépen!

Andrea és Zoltán

Andrea és Zoltán nagy napja

Köszönjük a boldog órákat, melyet az étterem szerzett számunkra. Köszönjük a pincérek barátságos kiszolgálását, csodálatos élmény volt számunkra ez az étterem.

Zita és Miklós

Zita és Miklós az esküvői helyszínen

Életem legszebb napját még szebbé varázsolták! A vendéglátás kedves és nagyon rugalmas volt. A felszolgált ételek és italok bátran ajánlhatók más házasodóknak és bárki másnak is. Köszönünk mindent a násznép és a magunk nevében. Nem vagyunk a szavak embere, tömören: fantasztikus volt minden! Köszönjük.

Nóri és Zsolt

Nóri és Zsolt torta felvágása a Musztáng esküvő étteremben

Kedves Musztángosok! Augusztus 7-e nagy nap volt a számunkra mert összekötöttük az életünket egy gyűrűvel és a mulatságot itt tartottuk. Köszönjük az egész estés sürgölődést-forgolódást, odafigyelést, a későkre fordított extra figyelmet és az összeszokott csapat munkáját. Nagyon jól éreztük magunkat, és a násznép is jót evett, mulatott, táncolt, sőt, ők az év lagzijának kiáltották ki a lakodalmunkat.
Köszönettel mindenért!

Dióka és Józsi

Dióka és Józsi esküvő napja

Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy ezt a napot nálatok ennyire jó hangulatban tölthettük el. Az ételek, a kiszolgálás, a pincérek....egyszóval minden tökéletes volt.:) Nagyon- nagyon köszönjük Nektek.

További sok sikert kívánunk nektek, és nagy esküvőket:)

Anita és Dani

Anita és Dani a Musztáng esküvő étteremben

Köszönjük a kitűnő hozzáállást, a profi szolgáltatást és hogy minden kívánságunkat a legmesszebbmenőkig teljesítettétek. Hibátlan volt az étel, a kiszolgálás, pontos volt az időzítés.

Nagyon jól éreztük magunkat és hálásak vagyunk nektek.
Köszönjük!

Dorottya és Péter

Eskűvői torta felvágása Dorottya és Péternek

A legmesszebbmenőkig elégedettek voltunk mindennel. Rugalmas, udvarias kiszolgálás, finom vacsora és kellemes hely. Így tudjuk jellemezni leginkább a Musztáng Étteremben tapasztaltakat.

További sok sikert kívánunk.

Nagy Gáborné és Nagy Gábor

Kívűló esküvő helyszín Nagyéknak

Nagyon jól éreztük magunkat, a felszolgálás és a hangulat kitűnő volt.
Köszönünk mindent.

Rita és László

Rita és László legjobb emlékei

2010. július 10.-én életünk legjobb és legmeghatóbb élményét, az esküvőnket itt ünnepeltük. Köszönjük szépen, hogy segítettetek bennünket, hogy ez a nap olyan jól sikerült, hogy soha nem felejtjük el!

Török Gáborné és Török Gábor